fbpx

Інноваційна сировина GreenCoat Purex

Інноваційна сировина GreenCoat Purex

Інноваційна сировина GreenCoat Purex — стійкий та довговічний матеріал який використовується в будь-яких кліматичних умовах. GreenCoat® — це бренд SSAB, який об’єднує інноваційні, екологічні сталі з полімерним покриттям для будівництва та інших галузей. Вся продукція має в основі преміальну сталь, яка визнана у всьому світі як одна з кращих сталей, доступних на ринку. Більш того, більшість виробів GreenCoat мають покриття на основі біотехнології (BT), в якому доля частки традиційних компонентів мінерального походження замінена біосировиною.

Являючись глобальним лідером в сфері інноваційних рішень зі сталі,компанія SSAB працює в будівельній галузі вже більше 50 років. Після злиття SSAB і Ruukki у 2014 році були об’єднані кращі технології і досвід, накопичені обома компаніями.

В результаті з’явився виробник, що володіє широким асортиментом продукції з високоякісних сталей з полімерним покриттям для покрівлі.

Покриття  GreenCoat Purex

GreenCoat Purex — це міцне покритя, що має елегантний зовнішній вигляд,створено спеціально для металочерепиці і модульної металочерепиці. Чудово піддається формуванню, стійке до атмосферних впливів, довговічніше, ніж звичайне поліестрове покриття, стійка до навантажень. Має фактурну поверхню що у свою чергу створить унікальний стиль для будь-якої будівлі.

Сировина GreenCoat Purex

Матеріал основи — сталь, покрита тонким шаром цинку. При виборі сталі враховуються ті властивості, які найкраще підходять для готового виробу (стандарт  EN10346). Цинкове покриття забезпечує два механізми захисту сталі від корозії. Воно виступає як захисний шар, який виключає контакт кисню і води зі сталлю, а також діє як катодний захист. Це означає, що на обрізаних кромках або в місцях пошкодження цинкового покриття цинк почне окислюватися замість сталі, створюючи захисну оксидну плівку, яка виключить подальшу корозію. Цинкове покриття вимірюється в грамах на квадратний метр і покриває сталь з обох сторін.

Для додаткового підвищення корозійної стійкості, а також гарної адгезії, наноситься шар попередньої обробки (пасивуючий шар).
Грунтове покриття використовується для захисту від корозії, містить антикорозійні добавки і також забезпечує хорошу адгезію з верхнім шаром. Верхній шар – покриття GreenCoat Purex,визначає колір кольорової гамми.

Двошарове нижнє покриття захищає зворотну сторону сталі з полімерним покриттям. На даний шар наноситься маркування продукції GreenCoat PUREX, в якій вказується бренд GreenCoat і компанія SSAB як оригінальний виробник.

Переваги продукції GreenCoat Purex

  • Унікальне поєднання сталі і покриття — вся продукція GreenCoat Purex, що випускається SSAB, має в якості основи преміальну сталь, яка визнана у всьому світі як одна з кращих сталей, доступних на ринку. Всі покриття мають відмінні технічні характеристики. Крім того, продукція GreenCoat Purex має запатентоване кольорове полімерне покриття на основі біосировини.
  • Довговічна поверхня найвищої якості для будь-якого клімату — продукція GreenCoat Purex відрізняється високою стійкістю до вицвітання і довговічністю оздоблювального покриття, яке захищає виріб від корозії, іржі і УФ-випромінювання, а також від подряпин і утворення бруду, що зменшує потребу в технічному обслуговуванні.
  • Чудова пластичність – навіть при виконанні робіт вручну — продукція GreenCoat Purex легко піддається формуванню, навіть при профілювання складних форм металочерепиці.
  • Випробування під впливом жорстких атмосферних умов — масштабні випробування, що проводяться протягом більше 40 років на об’єктах, розташованих по всьому світу, підтвердили, що продукція GreenCoat Purex здатна витримувати найжорсткіші атмосферні дії, такі як вітер, дощ, сніг, солона вода, лід, УФ-випромінювання, високу вологість. Забезпечення якості за допомогою природніх випробувань — пріоритет компанії SSAB.
  • Вміст цинку 275 г/м2, товщина сталі 0,5 мм.

У наявності кольори: RAL 7024 mat, RAL 7016 mat, RAL 8019 mat, RAL 8004 mat.